Progressio on progressiivista ja kokeellista rockmusiikkia syväluotaava radio-ohjelma.

Progressio kuuluu Radio Moreenilla aina joka toinen perjantai klo 17.05, ja uusintana aina seuraavana perjantaina klo 12.05.

Radio Moreeni kuuluu Pirkanmaalla taajuudella 98,4 MHz (kaapelissa 101,5 MHz) ja internetissä maailmanlaajuisesti osoitteessa http://moreeni.uta.fi/Internetlahetys

Kaikkien aikojen viimeinen Progressio perjantaina 7.6 klo 17.05! (uusinta perjantaina 14.6 klo 12.00)

                                   Progressio 2007-2013Kaikki päättyy aikanaan niin hyvässä kuin pahassakin, ja näin tällä viikolla kuullaan progressiivisen ja kokeellisen rockmusiikin erikoisohjelman Progression viimeinen lähetys. Progressio on pesinyt Radio Moreenin perjantai-illoissa kuusi vuotta, ja tuona aikana progressiivinen ja kokeellinen rockmusiikki on ehditty kahlata läpi koko leveydeltään, ja nyt on siis tullut aika laittaa progevasara narikkaan ja siirtyä progen autuaammille laidunmaille.

Sitä ennen luvassa on kuitenkin vielä Progression eeppinen finaali, jossa kuullaan päätösjakson mitat täyttävää suurenmoista progemusiikkia sekä toimittajan herkistelyä tämän upean taidemuodon äärellä. Vaikka Progressio päättyy, progressiivinen rock ei kuole koskaan!

Progressiota on kuusi vuotta toimittanut Markus Tapio

The End.